Novosti - svjetovni-franjevci.info
Datum: 12. kolovoza 2024.

Podjeli s prijateljima

Novi broj Franjinim stopama

Početkom kolovoza iz tiska je izišao 51. broj franjevačkog lista Franjinom stopama. List izdaje mjesno bratstvo OFS-a Široki Brijeg u suradnji s drugim bratstvima iz Hercegovine i uvijek je bogato raznim tekstovima franjevačke tematike koji mogu biti korisni svim vjernicima, ne isključivo svjetovnim franjevcima.
Svoj primjerak lista možete nabaviti ispred crkve na Brijegu tijekom devetnice Velikoj Gospi. Time ujedno i pomažete da ovaj list nastavi izlaziti i biti na korist svima nama.
U ovom broju možete čitati o Mariji, koja je središnja nit ovog broja, u tekstovima naših suradnika fra Renata Galića i fra Nikole Jurišića.
Također u rubrici Evanđelje u medijima možete pročitati kako je dramski umjetnik Pere Eranović Bogu predao svoj život, ali i svoj glumački poziv.
Donosimo i svjedočanstva Marije Krešić i Marka Sesara. Oboje svjetovni franjevci u različitim životnim situacijama govore o svojoj vjeri i o svom franjevačkom putu.
Naš fra Dane Karačić nastavlja svoju rubriku Uzorni likovi naših trećara, gdje možemo pronaći nadahnuće u životima žena trećarica koje su živjele u teškim i oskudnim vremenima. Zatim piše i oPastoralnom radu u ratnom Mostaru.
s. Dominika Anić donosi priču o životnim stavovima, a fra Josip Vlašić piše o kulturi odustajanja u kojoj danas nažalost živimo.
Tu je još mnogo toga što svima može biti na duhovnu korist, zato uzmite svoj primjerak i pronađite ono što će Vam najviše odgovarati!

Uredništvo Franjinim stopama

svjetovni-franjevci.info - CIOFS
svjetovni-franjevci.info - FRAMA Hercegovina
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska
svjetovni-franjevci.info - OFS Hrvatska